Ildi

Katona Ildikó
Bikram jóga oktató

 

2007 áprilisában próbáltam ki a Bikram jógát Budapesten, és egyszerűen azóta a szerelmese vagyok.

Gyermekkoromban tornáztam, majd egy komoly térdsérülés miatt még a gimnáziumi testnevelésórákról is felmentettek, így amikor a jóga bekerült az életembe és kiderült, hogy még a térdem is gyógyítani tudom vele, egy új irányt vett az életem.

2013 őszén sikerült kijutnom Los Angelesbe és elvégezni személyesen Bikram és Rajashree Choudhury által vezetett oktatói tréninget. Nagyon hálás vagyok a sorsnak ezekért az élményekért!

A Bikram jóga által jobban megismertem magam, a mai napig edzi testem, szellemem és a lelkem. Több 30 napos és 60 napos kihíváson is túl vagyok, ennek ellenére még mindig tud újat nyújtani, oktatói munkám során pedig nagyon sokféle embert megismerhettem.

2013 decemberétől 2017 decemberéig kereken 3000 órát tartottam Budapesten több stúdióban, ezen kívül volt szerencsém 2015-ben Dubaiban, 2018-ban pedig Thaiföldön is órákat vezetni.

Az élet egy csodálatos utazás. Fontos hogy megtapasztalj jót és rosszat egyaránt, hogy változz és fejlődj. Amikor kijössz a teremből és azt mondod, majdnem meghaltam, de nagyon jó volt, akkor jó úton haladsz, kezdesz ráérezni:)

Szeretettel várlak az óráimon!