Potenciazavarok és jóga

A kék pirula 1998-as megjelenése óta az impotencia, vagy potenciazavar merevedési zavarrá változott a fogalomtárunkban és kikerült a hálószobákból. Sok helyütt beszélnek róla és több módszer is ismertté vált, amivel sokat lehet javítani ezen a helyzeten.  Mégpedig az, hogy mielőtt a fiúk a kék pirulához nyúlnának, javaslom, próbáljanak meg egy tartós hatást eredményező, és egyéb testtájékokra is kiváló hatással bíró mozgásformát a Bikram jógát. Az eredmény garantált.

 

Potenciazavarok és jóga kapcsolata: Az erekció során úgy az idegrendszer mint a keringési rendszer nagy szerepet játszik. A Bikram jóga pózok közül a pihenő pózok azok, amelyek nyugtatják az idegrendszert, pihentetik a testet és a vért a test középső részében tartják ellátva a péniszt a megfelelő vérmennyiséggel.

 

A rendszeresen jógázó férfiak a stressz szintjük csökkenése által érezhető eredményeket tudnak felmutatni. Ma nem divat pihenni, relaxálni. Különösen a férfiak állandó teljesítménykényszert érezve, egész nap feszülten próbálnak bizonyítani a munkahelyen és otthon. Relax! Nem kell folyamatosan 160-nal rohanni. Lassíts és tanulj meg figyelni magadra és a fontos dolgokra. Erre tanít a jóga. Az odafigyelés, az ölelés, egy csokor virág sokszor többet jelent a partnernek, mint gondolnánk.

 

A keringési rendszer károsodása, szívpanaszok, vérnyomásproblémák, cukorbetegség akadályozzák a testben a szabad véráramlást. Ne feledkezzünk el a felszedett kilókról, ami a férfiaknál legtöbbször a hasi tájékon jelenik meg és nagyban hozzájárul a szexuális teljesítmény csökkenéséhez, ugyanis a hasi zsír felemészti a tesztoszteront és ösztrogénné alakítja. Uraim! Itt az idő, hogy megmozduljanak, ha eddig nem tették! Az agresszív, tesztoszteron gyilkos sportok, mint Maraton futás, hegyi kerékpározás és egyéb extrém sportok csökkentik a szexuális teljesítményt. Próbálják ki a Bikram Yogát, ami minden káros mellékhatás nélkül nemcsak egészségessé, de látványosan széppé is varázsolja a férfi testet. Aki eddig nem mozgott, kortól függetlenül, bármikor csatlakozhat hozzánk és megtapasztalhatja a jóga keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását. A tesztoszterontermelés az évek előrehaladtával természetesen csökken, ezt megakadályozni nem lehet. Lehet viszont lassítani a folyamatot és a Bikram Yogával, valamint a megfelelő életmóddal, táplálkozással folyamatosan karbantartani a hormontermelő szerveket.

Minden olyan jógagyakorlat, ami a medence környékét mozgatja, oda koncentrálva a véráramlást, egyben javítja a pénisz vérellátását. Nézzünk néhány kifejezetten e testtájékra koncentráló gyakorlatot. Kutatások megállapították, hogy a medencefenék izmait kell erősíteni és ezzel biztosan javul a merevedés minősége. A rendszeres összehúzódásukban és elernyedésükben rejlik a titok. Ez egy Bikram Yoga óra 90 perce alatt sokszor megtörténik.

 

Nem kell tartani attól, ha az első órán még nem sikerül tökéletesen a póz, attól még meglesz a jótékony hatása.

 

Uraim, próbálják ki! Tapasztalják meg a Bikram Yoga látványos, tartós és a gyógyszereknél egyértelműen egészségesebb módszerét.

 

Sok férfi jár hozzánk a legkülönbözőbb motivációval. Önöket is szeretettel várjuk.