Fogyás jógával

Szeretnéd visszaszerezni a szülés előtti alakod? Úgy érzed: az évek múlásával jönnek a kilók és nem tudsz megszabadulni tőlük?

Ha bármelyik fenti kérdés foglalkoztat, vagy egyszerűen hatékony módszert keresel, amivel karbantarthatod a tested… és már hallottál a hot jógáról… a Bikram Yoga Újpestnél jó helyen jársz! Figyelem! Senki sem szereti, de hidd el, igaz. Kevés, hogy beugrasz időnként egyszer bikram yoga órára, és várod, hogy lefogyj. Ez így komolytalan!

 

Ha elhatároztad: tényleg fogyni szeretnél, és tenni is hajlandó vagy érte, csak akkor gyere hozzánk. Megmutatjuk, hogy lehet Bikram Yoga Újpest ’fogyás jógával’ programjával fenntartható eredményeket elérni úgy: még a mindennapi életedbe is beilleszthető.

 

fogyascikkhezkep

Lehet fogyni Bikram Yogával? Hány kalóriát égetek el egy hot jóga órán?

 

A két fenti kérdés nap mint nap elhangzik a stúdióban. Szeretnék eloszlatni néhány félreértést. Ha folyton a mérlegen állsz, nem azt méred, amit kellene. Mi a cél? Vékonyabb, fittebb test, szebb bőr, könnyedebb mozgás, kisimult idegek… Bikram jóga órán az elégetett zsírból nyerünk energiát. Ez a zsír nagyobb tömegű, de kisebb súlyú, mint az izom, amit az órán nyersz. Nyugodj meg! Az első időszakban nem okvetlenül a kilóid fogynak, de beleférsz a korábbi ruháidba, vagy legalábbis lötyögni kezd rajtad a szoknyád, nadrágod, keményednek az izmaid, ragyogóbbá válik a bőröd. Hamarosan elindul a súlycsökkenés is… és ami a legfontosabb, nem is jön vissza.

 

A másik tévhit, hogy a kalóriák drasztikus csökkentése és azok állandó számolása a jó módszer a fogyáshoz. Nem! Ugyanis hiába viszel be kevés kalóriát, ha a „zsírégető enzimeket” semmi sem stimulálja, az anyagcsere folyamatok nem működnek kielégítően. A kalória számlálás módszerével operáló diéták több meghatározó tényezőt is figyelmen kívül hagynak, mint pl. a stressz, vagy az étel minősége, amit elfogyasztasz. Az anyagcsere folyamataid aktivizáld: ideális eszköz a Bikram Yoga, kiegészítve a megfelelő táplálkozással (amiben segítünk) és a stressz csökkentésének kombinációjával – ez utóbbi a Bikram Yoga egyik legnagyobb hozadéka.

 

A táplálkozást illetően, nem kell fenekestől felforgatnod az életed. Nincs koplalás. Együttműködő partnerünk a Herbalife. A zsírégetéshez elengedhetetlen fehérje, az ízletes shakekkel remekül helyettesíti az általad kiválasztott étkezést úgy, hogy nem éhezel, sőt, a nap többi részében normál étkezés ajánlott. Így nem fosztod meg magad a rágás élményétől, ehetsz, ami jól esik. A hatékonyság érdekében nyilván kerülendő a szalonna, a csülök és fél torta, de mértékkel nyugodtan fogyaszthatod a kedvenceid.

Szakképzett tanácsadó segít a táplálkozási rended kialakításában, és a speciális mérésekkel, amit a Bikram Yoga Újpest stúdióban végzünk, rendszeres visszacsatolást kapsz a tested aktuális állapotáról. Attól függően, hány nadrág mérettel szeretnél kisebb lenni, gyorsíthatsz vagy lassíthatsz a folyamaton esetleges újabb főétkezésnek shakkel történő kiváltásával.

A fogyás Bikram jógával programhoz: erre dedikált, kedvezményes bérletet kínálunk neked!

A futást, spinniget könnyen feladod? Fárasztó, levegő után kapkodsz, megfájdul a térded és unalmas? A Bikram Yogát már az első alkalommal is meg tudod csinálni, és ígérem, még az 500, alkalom után is tudsz újat mutatni magadnak. Aerobic és step órákon több hét mire megtanulod a koreográfiát, viszont addigra legalább le is cserélik. Ki tudja mitől fájdult meg a bokád, a hátad?

 

Bikram Yoga az anyagcsere folyamatok javításával teszi hatékonnyá a zsírégetést és tartóssá a karcsúsító folyamatot. A Bikram Yoga pózai könnyen megtanulhatók, folyamatos fejlődést biztosítanak, nem pumpálják nagyra az izmaid, hanem esztétikusan szálkásítják, és a melegben, hozzáértő oktatók irányításával elkerülheted a sérüléseket. Nagy súlyfelesleggel is nyugodtan elkezdheted! Meglátod, egymást támogatva mindig könnyebb.